Transfer de marcă în Liga I.  Un fost jucător al lui Juventus vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fotbalist care are aproape 100 de prezenţe în Serie A a decis să vină în Liga I, unde va juca din sezonul de primăvară.

Cu gândul declarat de a-şi întări lotul în perspectiva părţii a doua a sezonului, FC Petrolul Ploieşti a ajuns, deja, la un acord cu un prim jucător important. Astfel, atacantul italian Michele Paolucci (29 de ani) a semnat un angajament cu gruparea ploieşteană până la finele actualui campionat, el urmând să se alăture lotului petrolist de la începutul anului viitor, atunci când vor demara pregătirile pentru sezonul de primăvară.

Produs al centrului de juniori al lui Juventus Torino, Paolucci are la activ 95 de prezenţe în Serie „A”, pentru Ascoli, Udinese, Atalanta, Catania, Siena, Juventus şi Palermo, marcând de 17 ori în meciurile disputate în eşalonul de elită din Peninsulă.

Ultima dată la Latina Calcio, grupare de care s-a despărţit în vara lui 2015, Michele Paloucci a mai jucat, în Serie B, la Vicenza şi Siena, totalizând 97 de meciuri şi 19 goluri înscrise, având, totodată, şi prezenţe în reprezentativele „U 17”, „U 19”, „U20” şi „U21” ale Italiei.

paolucci
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite