Tsitsipas, devastat: A jucat finala French Open, primind o veste teribilă înainte de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tsitsipas

Grecul de 22 de ani a fost întors de la 2-0 de Novak Djokovici (1 ATP) şi a ratat şansa câştigării primului Grand Slam din carieră. Totuşi, nu acest lucru l-a întristat cel mai mult, duminică, la Paris.

Stefanos Tsitsipas a realizat la French Open 2021 cel mai bun parcurs pe care l-a avut până acum la un turneu major, atingerea finalei. 

Şi, la cum decurgea, la un moment dat, confruntarea cu Novak Djokovici, tânărul grec părea că va şi câştiga trofeul, având 7-6, 6-2, după primele două seturi. Apoi însă, Nole a revenit furtunos pentru a câştiga cu 6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, după mai bine de patru ore!

În ciuda eşecului suferit, la Paris, Tsitsipas a urcat un loc, în noul clasament ATP, până pe 4. Podiumul rămâne format din Djokovici, Medvedev şi Nadal. 

Totuşi, nu eşecul suferit în finala de la French Open l-a întristat cel mai mult pe Tsitsipas. După cum a dezvălut chiar el printr-o postare pe Instagram, el a intrat pe teren, pe „Philippe-Chatrier“, aflând că bunica sa s-a stins din viaţă.

Ce a scris Stefanos Tsitsipas pe Instagram?

*Viaţa nu e despre a câştiga sau a pierde. E despre a te bucura de fiecare moment, fie că îl petreci singur sau alături de alţii, despre a trăi o viaţă plină de sens, fără mizerii. Să ridici trofee şi să te bucuri de victorii înseamnă ceva, dar nu totul. Cu 5 minute înainte de a intra pe teren, iubita mea bunică a pierdut lupta pentru viaţă. 

*O femeie înţeleaptă, ale cărei credinţă în viaţă şi dorinţă de a oferi nu pot fi comparate cu ale niciunei alte persoane pe care am întâlnit-o. E important să avem mai mulţi oameni ca ea în această lume, pentru că astfel de oameni te fac să prinzi viaţă, te fac să visezi. Aş vrea să spun că, indiferent de zi, de circumstanţe sau de situaţie, asta îi e dedicat ei, doar ei. 

*Îţi mulţumesc că mi-ai crescut tatăl. Fără el, ce se întâmplă acum n-ar fi fost posibil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite