Tudor Chirilă sare în apărarea fratelui, fostul antrenor de la Academica Clinceni:  „Ca şi cum munca de 2 luni poate fi ştearsă cu buretele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Tudor Chirilă i-a luat apărarea fratelui său mai mare, Ionuţ Chirilă, fostul antrenor de la Academica Clinceni, după victoria obţinută aseară de ilfoveni în faţa echipei Dinamo, scor 1-0.

„A plecat Chirilă, a venit victoria!”, a titrat un post de televiziune, deţinător al drepturilor TV pentru Liga 1, lucru care l-a deranjat pe Tudor Chirilă.

„Ca şi cum munca de 2 luni a unui antrenor poate fi ştearsă cu buretele. Normal, când echipa câştigă e meritul jucătorilor, când pierde e vina antrenorului. Deci, Ionuţ Chirilă a fost demis acum două zile şi Academica a înviat. Mă rog, cine sunt eu să-mi dau cu părerea?”, a scris fratele lui Ionuţ Chirilă pe Facebook. 

Tudor Chirilă a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo, precizând că „îi pare rău pentru situaţia de la club”. „Fotbalul românesc e conectat la aparate”, a mai scris actorul.

Deşi a fost dat afară de conducerea clubului ilfovean, Ionuţ Chirilă susţine că încă este antrenorul echipei Academica Clinceni, cel puţin până la 15 decembrie.

„Consider că faptul că mi s-a interzis să merg la antrenamente a fost un abuz. Îmi felicit jucătorii. Le-am transmis tuturor. Unii fotbalişti mi-au dedicat victoria. Îl felicit pe John Ene. Sunt antrenorul Academicii Clinceni. Am un document prin care pot să nu mă prezint până la data de 15 când vor urma nişte renegocieri. Pot fi antrenor şi după data de 15. Nu se pot întâmpla lucruri împotriva mea până atunci”, a spus Chirilă la Digi Sport.

Formaţia Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1, a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, ocupanta penultimului loc.

Citeşte şi: Scandal la Academica Clinceni. Tehnicianul demis vine cu bodyguarzii la antrenament

Ionuţ Chirilă spune că are dreptul să fie antrenor în continuare la Clinceni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite