Turcii îl fac cu ou şi cu oţet pe Colţescu: Cum l-au catalogat după decizia UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coltescu

Centralul craiovean, în vârstă de 43 de ani, a fost absolvit de acuzele de rasism, încă de acum o lună. Acest amănunt e ignorat complet de jurnaliştii turci.

Sebastian Colţescu a fost reţinut de la delegări până la data de 30 iunie. Totuşi, în realitate, a fost suspendat de UEFA şi nu prea, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Decizia comunicată de forul european i-a scos din sărite pe turci! Încă de când a izbucnit scandalul de la meciul PSG - Istanbul Başakşehir, oficialii oaspeţilor, dar şi jurnaliştii din „Semiluna“ au sperat ca UEFA va tăia în carne vie, în cazul brigăzii din România. Iar acum, când nu s-a întâmplat aşa, ziariştii turci l-au făcut cu ou şi cu oţet pe Sebastian Colţescu! Spotmedia.ro a preluat două articole din presa turcă, în care arbitrul român e făcut „rasist“, în mod repetat, deşi până şi cei de la UEFA au spus că, în acest caz, nu poate fi vorbă de rasism, ci de „comportament inadecvat“.

„Arbitrul rasist a fost suspendat până la finalul sezonului“, e titlul materialului publicat de kamu3.com, în care de trei ori se face referire la Sebastian Colţescu şi, de fiecare dată, românul e catalogat ca fiind „rasist“.

Şi cei de la risalehaber.com, un alt site din Turcia, au publicat decizia UEFA, în cazul lui Colţescu, notând că arbitrul din România e „rasist“. 

CITEŞTE ŞI:

Colţescu, apărat cu dinţii în ţară: „E ruşinos ce s-a întâmplat! Românii nu sunt rasişti“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite