Turcii şi-au pierdut răbdarea cu românii: Moruţan şi Cicâldău au primit decontul pentru evoluţiile slabe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpiu Moruţan a început ca rezervă meciul cu Kayserispor
Olimpiu Moruţan a început ca rezervă meciul cu Kayserispor

Cei doi jucători luaţi din Liga I au costat împreună peste 10 milioane de euro. Şi au şi primit suficiente şanse pentru a-şi arăta calităţile. Din păcate, până acum, au cam dezamăgit.

E clar: Galatasaray Istanbul, cea mai titrată echipă din Turcia, se duce în cap! Cifrele vorbesc de la sine: în ultimele cinci partide oficiale, trupa pregătită de Fatih Terim are o victorie, două remize şi două înfrângeri. Iar cele două eşecuri au fost succesive, în Superliga turcă, în faţa unor adversari care, în mod normal, erau de bătut: 0-1 acasă cu Alanyaspor şi 0-3, în deplasare, cu Kayserispor.

Până miercuri seară, în ultimele patru partide ale Galatei, Terim i-a titularizat de fiecare dată pe Olimpiu Moruţan şi pe Alexandru Cicâldău. Dezamăgit însă de prestaţiile lor, cu mai multe reproşuri la adresa lui Moruţan după cum „Adevărul“ a scris aici, Terim s-a săturat să mai aştepte ceva bun din partea celor doi jucători.

Drept urmare, în deplasarea cu Kayserispor, Cicâldău nici n-a mai prins lotul, în timp ce Moruţan a început partida pe banca de rezerve. În locul său, a fost preferat algerianul Sofiane Feghouli în echipa de start. În ciuda acestor mutări tactice, Galatasray a arătat groaznic! Şi a fost condusă cu 2-0 la pauză de Kayserispor, formaţie la care portarul Silviu Lung jr a fost titular şi integralist. După pauză, Terim l-a schimbat pe Feghouli cu Moruţan, dar degeaba! Galatasaray a mai luat un gol, în minutul 53, şi a pierdut la scor de neprezentare: 0-3!

După şase etape, Galatasaray ocupă locul 11 din 20 în Superliga turcă, având opt puncte. Lider e Beşiktaş cu 14 puncte. 

5 meciuri a adunat Olimpiu Moruţan la Galatasaray Istanbul în care a oferit doar o pasă de gol.   6 meciuri şi două goluri în 457 de minute de joc a adunat Alexandru Cicâldău la Galatasaray.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite