Turcii vin la cumpărături în România: ce jucători au fost urmăriţi la meciul Steaua – ASA Târgu-Mureş şi de cine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Chipciu
Alex Chipciu

„Finala campionatului“ a fost urmărită de reprezentanţii unei grupări, care are deja doi internaţionali români în lot, însă ar vrea să-i aducă şi pe alţii din următoarea stagiune.

Dacă pe vremuri, românii făceau furori la Galatasaray şi Beşiktaş, formaţii care se bat la titlu în Turcia, acum cel mai înalt nivel la care pot spera urmaşii lui Hagi şi Pancu e fie Genclerbirligi, fie Konyaspor.

Bogdan Stancu (18 meciuri, 8 goluri) evoluează la prima formaţie, în timp ce Gabi Torje (23 de meciuri, 3 goluri) şi Ciprian Marica (6 meciuri, 1 gol) sunt legitimaţi la Konyaspor. Ca o coincidenţă, cele două grupări sunt vecine de clasament, ocupând locurile 9, respectiv 8.

Deşi românii nu i-au ajutat să depăşească nivelul unei echipe de mijlocul clasamentului şi, în plus, Marica a stat mai mult pe tuşă din cauza accidentărilor, oficialii celor de la Konyaspor mai vor şi alţi români.

Reprezentanţii lor au fost prezenţi, miercuri, la partida Steaua – ASA Târgu-Mureş (0-1) de pe „Arena Naţională“. Ei au fost însoţiţi de Dragoş Sârbu, cel care administrează firma de impresariat care aparţine de faţii Becali, aflaţi acum în închisoare.

Sârbu a dezvăluit pentru Digi Sport numele fotbaliştilor de care sunt interesaţi cei de la Konyaspor.

„Au venit la meci nu doar pentru Chipciu şi Tănase, aşa cum văd că scriu ziarele. Ei au venit la meci pentru că le-am propus mai mulţi jucători din România. Ei îl mai urmăresc pe Cosmin Matei, dar şi pe Marius Alexe sau Claudiu Bumba. Vor veni şi la derby-ul Dinamo - Steaua, dar, deocamdată, nu e nimic oficializat. Oamenii au venit să-i vadă pe jucători la lucru, îi urmăresc de mai multă vreme. Au vrut să-l ia, de exemplu, şi pe Zicu acum un an, când l-au ales până la urmă pe Hleb, pentru că bielorosul a fost dispus să semneze doar pe 6 luni“, a explicat Sârbu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite