Sport

articolul anterior articolul urmator

Turneul la care Simona Halep a jucat două finale în ultimele trei sezoane face planuri pentru a salva ediţia 2020

2
28 May 2020 06:24:49
Autor: Cezara Paraschiv
Simona Halep, cu trofeul învinsei, alături de Elina Svitolna, la Roma. Foto: EPA
Simona Halep, cu trofeul învinsei, alături de Elina Svitolna, la Roma. Foto: EPA

Câtă vreme tenisul se organizează pe plan local, organizatorii BNL Internazionale D’Italia speră să obţină acordul pentru a-şi ţine turneul în luna septembrie.

Italienii nu au abandonat planurile, deşi Peninsula a fost una dintre zonele europene cele mai afectate de coronavirus. Astfel, potrivit „Tennis World USA“, fanii care îşi achiziţionaseră bilete pentru întrecerea programată în perioada 10-17 mai au primit o scrisoare în care li se cere să aibă răbdare până când va exista un verdict final în ceea ce priveşte soarta turneului. Roma a fost un turneu dulce-acrişor pentru Simona Halep: a jucat două finale în ultimii trei ani, fiind învinsă de fiecare dată de Elina Svitolina. Tradiţional, Roma este ultimul turneu-test pe zgură înainte de Roland Garros.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

George Luca's
28.05.2020, 09:48:17

Vedeti ca va crapa supapele de la fortarile astea! Atat o mai intoarceti din condei, ca sa apara si SHrek in peisaj ca sa ce? Nebuna s-a facut singura, dar au mai dat si altii aluzii pe aici, de la Martina pana la CTP, evazionista este cu acte in regula, asta ca sa fie si pentru prostii ce o vad patrioata si reprezentand cu cinste Romania, asa ca ar fi mai bine sa vorbiti in liniste despre turneu si sa nu o tot mai luati la ocazie pe impostoare, ca sa apara si ea in scena. Fanii prosti, scuze de pleonasm se vor obisnui. Sau vorba unei idei tocite prin filme vor muri incercand...

-1 (1 vot)
radutz radutz
31.05.2020, 08:22:30

Dilimandrosule, vezi ca iar nu te-ai dus la Obregia, pentru tratament!