UEFA se implică după apariţia celor 7 cazuri de Covid-19 de la FCSB! Decizia îi ajută pe bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forul continental a hotărât să acorde o derogare pentru FCSB, înaintea meciului din turul 2 preliminar al Europa League, cu sârbii de la Backa Topola.

Conform gsp.ro, UEFA a transmis grupării patronate de Gigi Becali că orice persoană de pe lista A va putea da indicaţii în timpul partidei, indiferent dacă e sau nu antrenor. În aceste condiţii, echipa va fi condusă de secundul Mihai Pintilii (foto), chiar dacă acesta nu are licenţa PRO. În ajutorul acestuia va veni şi tehnicianul care a condus formaţia sezonul trecut, Bogdan Vintilă, în prezent antrenor la FCSB 2. Fostul „principal” va ajunge miercuri în Serbia pentru a-l ajuta pe Pintilii, dacă testul său va fi negativ.

Chiar dacă singurul jucător infectat este fundaşul central Andrei Miron, celelalte şase cazuri fiind înregistrate în rândul staff-ului tehnic, indisponibilitatea fotbalistului reprezintă o pierdere însemnată, în condiţiile în care bucureştenii au mai rămas cu un singur fundaş central în lot, Iulian Cristea. 

Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) şi Marius Ianuli (Team Manager) sunt cei şase memri din staff confirmaţi cu COVID-19. Ei nu prezintă simptome şi au fost izolaţi conform reglementărilor aflate în vigoare. 

Meciul Backa Topola - FCSB teste programat joi, de la ora 22:00,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite