UEFA şi noul plan pentru disputarea Champions League. Când ar avea loc finala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ambele competiţii intercluburi „îngheţate”, în acest moment, UEFA ar fi anunţat planul pentru reluarea meciului, incluzând data la care ar putea avea loc ultimul act.

Iniţial, cele două finale de Champions League fuseseră programate pe 24, respectiv 27 iunie, adică o lună mai târziu faţă de programul uzual. Însă, dată fiind extinderea coronavirusului, acestea au fost mutate din nou. 

„Nu va fi uşor. Poate este o utopie, dar visul celor de la UEFA a fost întotdeauna acelaşi: Champions League să meargă până la capăt. Vor să găsească datele pentru ultimele runde eliminatorii şi să se continue cu sferturile, semifinalele şi finala. Sunt şanse ca sezonul să fie prelungit până târziu, în august, iar finala să se dispute după 15 august. Sezonul viitor din cupele europene va începe, cel mai probabil, în luna octombrie. Acesta este un proiect, care va fi studiat de noua comisie. Există mai multe scenarii, în acest moment”, notează „Gazzetta dello Sport”. 

În momentul întreruperii, Champions League mai avea de disputat patru partide, care contau pentru manşa secundă a optimilor de finală. În situaţia actuală, rămâne de văzut cum se va proceda în ceea ce priveşte reluarea campionatelor interne, presa italiană, prin „vocea” celor de la „Corriere dello Sport” vehiculând drept termen din partea UEFA pentru competiţiile ţărilor drept 3 august. Reamintim că Liverpool este campioana en-titre Champions League, ediţia aceasta, însă, fiind eliminată de către Atlético Madrid, încă din optimile de finală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite