Profeţie sumbră pentru Steaua: "UEFA nu lasă loc de interpretări şi o va exclude din sezonul viitor al Ligii Campionilor", crede Marian Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură decizia UEFA în privinţa Stelei, care poate trăi un coşmar din cauza condamnării lui Gigi Becali în "Dosarul Valiza".

Deşi mulţi cred că Steaua va scăpa nesancţionată de UEFA, există şi persoane care consideră că "roş-albaştrii" nu mai au nicio şansă de a prinde Liga Campionilor. "UEFA va fi foarte rigidă, foarte dură. Acolo nu este loc de interpretări. Doar latina noastră lasă loc de astfel de interpretări. Suntem în comunitatea europeană şi se impune altă rigoare. Este o hotărîre definitivă pe motiv de corupţie. Va lua decizia de ieri, va traduce şi va hotărî identic.Lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere în Europa, nu există posibilitatea să scape", a declarat fostul patron al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu. 

El crede că pe plan intern lucrurile vor sta însă altfel: "Mircea Sandu şi Dragomir pot găsi o soluţie ca Steaua să nu lipsească din spectacolul fotbalistic din sezonul viitor. România are nevoie de Steaua în prima ligă, e un brand, publicitate mai mare.Se vor mobiliza şi vor găsi o soluţie de compromis", a mai spus Iancu la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite