Familiile regale din Danemarca şi Anglia, implicate în cazul Eriksen! Ultimele amănunte despre situaţia fotbalistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Eriksen prăbuşit pe teren - meciul Danemarca - Finlanda - EURO 2020 - 12 iun 2021 / FOTO EPA - EFE

Forul fotbalistic de la Copenhaga a făcut publice noi informaţiii privind starea mijlocaşului Christian Eriksen, care a fost la un pas de moarte în timpul meciului cu Finlanda, din cadrul EURO 2020.

Finlanda, debutantă la un turneu final european, a învins Danemarca, la Copenhaga, cu scorul de 1-0, într-un meci din grupa B. În minutul 43 al meciului, jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare. Fotbalistul a fost transportat de urgenţă la spital, pentru ca, ulterior, să se anunţe că se află în afara oricăui pericol, iar meciul a fost reluat după aproape două ore.

Duminică dimineaţa, Federaţia Daneză de Fotbal a furnizat noi amănunte despre situaţia mijlocajului lui Inter, iar veştlle sunt încurajatoare. De asemenea, oficialii fotbaluiui danez au ţinut să le mulţumească tuturor celor care şi-au arătat susţinerea pentru Eriksen şi au dezvăluit că acesta a primit mesaje de încurajare înclusiv de la familiile regale din Danemarca şi Anglia. 

"În această dimineaţă, am discutat cu Christian Eriksen, care le-a transmis salutări coechipierilor săi. Starea lui este stabilă şi va rămâne internat pentru a fi supus altor investigaţii medicale. Echipa şi staff-ul au primit asistenţă pentru condiţii de criză şi vom continua să fim alături de ei după incidentul de ieri. Vrem să le mulţumim tuturor celor care au trimis încurajări lui Christian Eriksen, fanii, jucătorii, familile regale din Anglia şi Danemarca, federaţiilor de fotbal şi cluburlor etc,  Îndemnăm pe oricine să trimită mesaje pe adresa federaţiei daneze şi ne asigurăm că acestea vor ajunge la Christian şi la familia lui", s-a precizat în comunicatul danezilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite