Ultimele detalii despre adversarele Petrolului şi Astrei. Ce au făcut Dinamo Zagreb şi Olympique Lyon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu vor evolua în playoff-ul Europa League FOTO Răzvan Păsărică şi Cosmin Iftode
Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu vor evolua în playoff-ul Europa League FOTO Răzvan Păsărică şi Cosmin Iftode

Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu se pregătesc de lupta pentru un loc în grupele Europa League, urmând să întâlnească, în cadrul playoff-ului, Dinamo Zagreb, respectiv Olympique Lyon. „Lupii galbeni“ vor disputa turul acasă, începând cu ora 20.15, meciul fiind televizat de PRO TV. De cealaltă parte, echipa lui Daniel Isăilă va juca în deplasare, la 21.30, ambele partide fiind programate joi.

Dinamo, liderul Croaţiei

După cinci etape disputate în campionat, Dinamo Zagreb are maximum de puncte. Adversara Petrolului a învins cu 1-0 pe RNK Split, prin golul înscris de Cop în minutul 45. Antrenorul Zoran Mamici a utilizat cel mai bun unsprezece avut la dispoziţie, din care n-au lipsit veteranul Simunici (36 ani), Brozovici, fostul jucător de la CFR Cluj, Ivo Pinto, şi Eduardo. Dinamo, campioana ultimelor nouă sezoane în Croaţia, a marcat 16 goluri în acest campionat şi a încasat doar patru. Zece dintre acestea au fost înscrise de cuplul de atacanţi Cop- Soudani. Primul a marcat de şase ori, în vreme ce vârful ei de lance, algerianul Soudani, care a jucat trei meciuri la Mondialul din Brazilia, are patru reuşite. 

Lyon, bătută la Toulouse

Adversara Astrei nu are cel mai bun început de sezon, pierzând cu 2-1 la Toulouse, echipa fostului dinamovist Dragoş Grigore, care a fost titular şi a jucat foarte bine pentru gazde. Antrenorul Fournier a mai pierdut un titular incontestabil al echipei, pe fundaşul Samuel Umtiti, care a fost înlocuit în minutul 29 de Rose. Tot accidentaţi sunt Gourcuff, Dabo, Grenier, Bisevac, Bedimo, Malbranque, Fekir şi Fofana. Nici Astra nu stă însă foarte bine din punct de vedere al lotului, antrenorul Daniel Isăilă având trei incerţi pentru partida din Franţa. Găman, Budescu şi Laban au probleme medicale şi nu se ştie dacă vor face deplasarea la Lyon. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite