Ultimele informaţii Turneul Campioanelor. Simona Halep joacă astăzi, nu mai devreme de ora 16.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (4 WTA) îşi va începe luni drumul la Turneul Campioanelor. Constănţeanca o va întâlni în primul meci pe canadianca Eugenie Bouchard (5 WTA), nu mai devreme de ora 16.00.

Antrenorul Simonei Halep a vorbit despre aşteptările pe care le are de la sportivă în competiţia de la Singapore. „Când serveşti împotriva unor jucătoare precum Maria Şarapova (n.r. 2 WTA) sau Serena Williams (n.r. 1 WTA) este foarte dificil să fii relaxată, deoarece te gândeşti deja la a treia minge. Aşa că e foarte important să pregăteşti serviciul şi a treia minge în acelaşi timp“, a declarat Wim Fissette.

Românca face parte, la Turneul Campioanelor, din grupa Serenei Williams, cu Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovici (7 WTA). Simona Halep şi adversara sa au mai fost faţă în faţă de două ori, scorul general fiind la egalitate. La ultima întâlnire, canadianca a eliminat-o pe jucătoarea noastră din semifinalele de la Wimbledon.

Românca, „pariul“ ziariştilor americani

Presa americană, prin intermediul „Tennis Now“, notează că Simona Halep poate fi surpriza competiţiei: „Dacă anul trecut îşi anunţa prezenţa în circuit, în 2014 a devenit una dintre cele mai complexe jucătoare. Presiunea nu există în cazul lui Halep şi ea poate oferi, astfel, cel mai bun tenis, genul pe care e o plăcere să-l urmăreşti, prin graţia şi eficienţa sa. Simona Halep continuă să scrie istorie pentru România, dar să nu fiţi surprinşi când ea va oferi ceva peste aşteptări şi nu va rămâne o simplă speranţă a tenisului“.

Clasamentul şi preconizările WTA

Site-ul WTA a preluat un articol realizat de un juurnalist ESPN şi Eurosport, Ravi Ubhra, care a făcut următorul clasament pe care-l crede realitabil. Grupa roşie: Serena Williams, Ana Ivanovici, Eugenie Bouchard, Simona Halep. Aşadar, a patra cea mai bună jucătoare a lumii ar ocupa ultima poziţie, potrivit specialistului în tenis. Din cealaltă grupă, aceleaşi preconizări mizează pe calificarea Mariei Şarapova şi Carolinei Wozniacki (8 WTA), astfel încât Agnieszka Radwańska (6 WTA) şi Petra Kvitová (3 WTA) ar ieşi din calculele grupei albe.

Simona Halep, încântare şi promisiuni

Conaţionala noastră s-a arătat încântată de ce e văzut în Singapore: „Sunt de miercuri aici şi chiar este o bucurie, pentru că e un oraş spectaculos, totul este frumos, totul este curat, toate sunt bine puse la punct şi atâtea lucruri de văzut. Hotelul este incredibil, piscina de deasupra este uimitoare. Am apucat să merg sus, am mâncat acolo, dar nu am intrat încă în picină. O voi face după turneu. Încerc să mă bucur că mă aflu aici şi încerc să lupt pentru fiecare meci“, a declarat aceasta pentru DolceSport.

Simona Halep - Eugenie Bouchard, în primul meci al româncei la Singapore. Când are loc partida

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite