Ultimul fotbalist care l-a văzut pe Tito Vilanova în viaţă a primit un mesaj tulburător: "Eşti un norocos, tinere!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova
Tito Vilanova

Tito Vilanova s-a stins din viaţă la numai 45 de ani, după o cruntă luptă cu o boală incurabilă, pe care n-a putut să o învingă.

Fostul antrenor al Barcelonei, care a luat titlul cu echipa catalană sezonul trecut, şi-a petrecut ultimul an mai mult prin spitale sperând să poate trece peste această cumplită încercare. N-a reuşit, iar moartea sa a îndurerat toată lumea fotbalului. Ultimul fotbalist care l-a văzut în viaţă este Pol Calvet, de la Barcelona B, care s-a intersectat cu el pe holul spitalului unde Tito era internat. 

N-a avut tăria de a vorbi cu el, dar a discutat cu soţia acestuia, Montse, care i-a spus: "Tinere, eşti un norocos! Viaţa ne pune de multe ori la încercare!" Calvet n-a spus nimănui despre discuţia cu soţia lui Tito, dar după moartea acestuia a postat pe facebook mesajul: "E o zi foarte tristă, regret moartea unui luptător, a unei persoane care a dat totul pentru a trăi. Ai făcut tot ce puteai face şi mult mai mult de atît. Gravitatea bolii te-a măcinat, te-a slăbit, dar ai rezistat atîta timp. Ai făcut parte din cea mai bună echipă din istorie, dar meciul ăsta pe care îl jucai acum era diferit. Coincidenţele vieţii sau nu, ne-am întîlnit sâmbăta trecută. Am încercat să-ţi transmit toată puterea mea din camera care era alături de a ta din spitalul Quiron. Cuvintele soţiei tale, Montse, m-au făcut să văd viaţa altfel... S-a preocupat de felul în care îmi voi aminti de Tito. Pot doar să-ţi spun: «Îmi voi aminti forţa şi energia cu care a înfruntat răul ăsta numit cancer» Multă putere lui Montse, fiului său, Adria, şi fiicei sale, Carlota. Lumea e azi mai săracă". 

Citeşte povestea lui Tito Vilanova, omul care i-a provocat prima înfrângere lui Jose Mourinho 

Scrisoarea de adio a lui Tito Vilanova, antrenorul răpus de cancer la numai 45 de ani

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite