Ultimul mesaj al unui fost goalkeeper, care a murit din pricina cancerului osos, după o decizie drastică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giovanni Custodero, fost fotbalist FOTO Arhivă personală/Facebook
Giovanni Custodero, fost fotbalist FOTO Arhivă personală/Facebook

Povestea lui Giovanni Custodero a făcut înconjurul presei continentale, după ce ultimii ani din viaţă i-au fost marcată de o formă anevoioasă de cancer, cel osos.

Giovanni Custodero s-a luptat cu una dintre cele mai agresive forme de cancer, cel osos şi a murit, în cele din urmă, la 27 de ani. Fostul goalkeeper fusese diagnosticat astfel, în 2017 şi, în cele din urmă, a luat o decizie drastică, astfel încât să nu mai fie nevoit să suporte durerile bolii sale. Mai exact, în urmă cu câteva zile, a cerut să-i fie indusă coma şi să fie sedat puternic.

„Am decis să îmi petrec vacanţele departe de reţelele sociale, dar aproape de oamenii cei mai importanţi pentru mine. Totuşi, acum, după ce vacanţele s-au terminat, iar, odată cu ele, şi ultima frântură de putere care mi-a rămas, am decis că nu pot să continui să mai suport durerea fizică, iar suferinţa prevalează în faţa a ceea ce mi-a rezervat destinul. 

Ce sens are să ne gândim la lucrurile rele pe care viaţa ni le pune în cale, când noi doar trebuie să deschidem ochii şi să ne uităm dincolo de fricile noastre pentru a observa cât de multe lucruri frumoase ne înconjoară?”, a fost ultimul mesaj scris de Giovanni Custodero, care a trăit, o perioadă, cu un picior amputat din pricina afecţiunii sale. Fotbalistul evoluase în cel de-al treilea eşalon italian, la Pezze di Greco (Fasano) şi, de-a lungul timpului, a fost implicat într-o serie de acţiuni caritabile. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite