Un fotbalist de 30 de ani din La Liga a fugit din izolare pentru a merge în Rusia la majoratul iubitei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smolov

Internaţionalul rus Fyodor Smolov (30 ani), împrumutat la Celta Vigo, a încălcat restricţiile din Spania şi a plecat pe cont propriu în Rusia pentru a-i fi alături iubitei sale, care tocmai a împlinit 18 ani.

Fyodor Smolov a încălcat legea pentru a-i fi alături Mariei Iumaşeva, nepoata fostului preşedinte al Rusiei, între 1991 şi 1999, Boris Elţîn, anunţă gsp.ro.

Smolov a cerut permisiunea celor Celta Vigo, invocând motive personale, însă, potrivit AS, nu a ţinut cont de fapul că oficialii clubului s-au opus plecării sale. Presa din Anglia anunţa în ianuarie că Smolov a cerut-o în căsătorie pe iubita sa deşi aceasta era încă minoră.

Fyodor Smolov este decarul naţionalei Rusiei, pentru care a înscris goluri în 39 de meciuri. El a evoluat la Dinamo Moscova, Feyenoord, Anzhi Makhachkala, Ural, Krasnodar, Lokomotiv Moscova şi Celta Vigo.

În Serbia, atacantul lui Al Ittihad, Aleksandar Prijovic, a fost arestat pentru încălcarea măsurilor de restricţie a circulaţiei din ţara sa, după ce a dat o mică petrecere în holul unui hotel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite