Un tribunal din Liechtenstein a cerut detalii din “Dosarul Transferurilor” referitoare la George Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copos are bătăi de cap din cauza proceselor aflate pe rol în care e inculpat
Copos are bătăi de cap din cauza proceselor aflate pe rol în care e inculpat

Instanţa supremă a anunţat astăzi, la judecarea recursurilor din “Dosarul Transferurilor” de judecători, că a primit, prin intermediul MJ, o cerere a unui tribunal din Liechtenstein referitoare la stadiul cercetărilor faţă de George Copos în acest caz, precum şi la condamnărilor anterioare din dosar.

Magistratul asistent prezent la şedinţa de astăzi a procesului a arătat că, în dosarul cauzei, Ministerul Justiţiei (MJ) a transmis o cerere a unui tribunal din Liechtenstein, prin care această instanţă solicită Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) detalii cu privire la judecarea lui George Copos în acest caz.

Instanţa străină doreşte să mai afle, potrivit magistratului asistent, ce condamnări a suferit Copos în dosarul transferurilor până la acest moment.

Magistratul asistent nu a făcut alte referiri la cererea instanţei străine.

Avocaţii din dosar, inclusiv cel a lui George Copos, au arătat că nu cunosc detalii despre această cerere şi nici nu pot preciza dacă ea poate avea legătură cu vreo cauză penală sau civilă posibil existentă pe rolul acelei instanţei din Liechtenstein.

SURSA: MEDIAFAX 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite