Ungaria - România / Reacţiile după egalul obţinut de „tricolori“ la Budapesta: „Joc foarte modest, rezultat foarte bun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ungaria - România / Reprezentativa lui Victor Piţurcă a obţinut vineri un rezultat de egalitatate (2-2) la Budapesta, scor care păstrează „tricolorii“ în lupta pentru locul doi al Grupei D.

Alexandru Chipciu: „Chiar am simţit că voi da gol, am făcut pariu cu Cristi Tănase că o să dau gol şi Piţi cred că m-a simţit că o să dau gol. N-am realizat pe moment importanţa golului, atunci doar m-am bucurat, important e că am scos un punct şi păstrăm şanse mari pentru calificarea de pe locul doi. Eu cred că a fost un meci echilibrat, acum nu cred că mai contează, important e rezultatul de egalitate şi şansele păstrate. Cu Olanda orice e posibil, am demonstrat asta şi la Steaua: chiar dacă am jucat cu Ajax şi cu Chelsea, cu muncă şi determinare s-a putut“. 

Ciprian Tătăruşanu: „Un astfel de punct obţinut pe final de meci ne dă un moral bun. Nu cred că e un egal norocos, am avut multe ocazii importante. Fotbalul e frumos cu suporteri, dar dacă aşa s-a decis, aşa am jucat. S-a întâmplat să iau gol din penalti, asta este. Nu cred că e vreo echipă care să meargă la egal într-un meci, dar ne bucurăm şi pentru un punct“.

Dorin Goian: „E un punct important pentru noi, acum vom vedea cum va fi la meciul cu Olanda. Mergem acolo să jucăm, chiar dacă e favorită, în fotbal se poate întâmpla orice şi mergem să ne jucăm şansa acolo. Calculele le vom putea face în ultimele trei meciuri din grupă“.

Alexandru Maxim: „Puţin norocos rezultatul, e important că am obţinut un punct. Am sperat până în ultimul minut, era important pentru noi să nu pierdem în această seară. Vor veni meciuri grele pentru noi, ne va fi foarte dificil la meciurile de acasă. Noi va trebui să ne concentrăm la ce avem de făcut şi să obţinem cât mai multe meciuri. A fost o atmosferă ciudată pentru că s-a jucat fără spectatori. Cu gazonul a fost cam greu, dar ambele echipe au avut aceleaşi condiţii“.

Victor Piţurcă: „Am riscat puţin, am avut şansă, ăsta e fotbalul. Suntem foarte mulţumiţi cu acest rezultat. La un asemenea meci e foarte greu să ai ocazii, pentru echipa gazdă s-a apărat foarte bine, cu un marcaj foarte bun la duelurile unu la unu şi terenul a fost destul de dificil pentru noi. Nici concentrarea nu a fost aceeaşi, au fost jucători care nu au reacţionat cum am vrut eu. Nu dau nume, voi discuta cu ei în particular şi vom găsi repede ce a fost negativ în această seară şi să dăm bătălia la Amsterdam, să câştigăm măcar un punct“.

Gheorghe Hagi: „E un rezultat bun, de moral pentru meciul cu Olanda, unde vor fi alte condiţii. Aici a fost foarte greu, echipa a muncit şi a reacţionat, egalul e foarte bun. Contează rezultatul, mai puţin ce joci. Mergem în Olanda să facem un meci bun, cred că acum încrederea există. 

Emerich Ienei: „Nu am mai văzut demult un joc atât de slab, au jucat mediocru în faţa unei echipe care nu a fost de valoare. Noi am jucat azi ca o echipă rău de tot mediocră, fără ocazii de gol, apărare şubredă, rezultatul este bun. Am câştigat un punct, n-am pierdut trei“.

Dumitru Dragomir: “Joc foarte modest, rezultat foarte bun. Dacă juca Steaua, bătea uşor. Ar fi trebuit ca Tănase sau Chipciu să facă parte din primul 11. Aştept să joace bine la Amsterdam. A fost un avantaj că nu s-a jucat cu spectatori, nu ne-a deranjat nimeni, parcă eram în curtea şcolii“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite