Ungurii arată cum se face distanţare socială la un eveniment public: Imaginea a devenit virală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Viktor Orban a luat o decizie care a bucurat populaţia ţării
Premierul Viktor Orban a luat o decizie care a bucurat populaţia ţării

Prima partidă de fotbal din campionatul intern, după o pauză de 76 de zile, a furnizat o fotografie care e distribuită de cele mai importante agenţii de presă.

Dacă Germania a fost prima ţară importantă din Europa care şi-a reluat întrecerea fotbalistică, de acum, Ungaria se poate lăuda şi ea cu o premieră importantă în plină pandemie.

La o zi după ce Guvernul condus de Viktor Orban a aprobat organizarea evenimentelor sportive în aer liber cu spectatori în tribune, fanii au fost lăsaţi pe arena „Rákóczi“ pentru meciul Kaposvári Rákóczi - Zalaegerszegi (0-6), care a marcat reluarea primei ligi. 

Chiar dacă stadionul care a găzduit partida are o capacitate de 7.000 de locuri, doar 500 de oameni au fost în tribune. Nu din cauza restricţiilor, ci, pur şi simplu, din lipsa de interes pentru o confruntare între ultima clasată şi ocupanta locului 8 din 12.

În aceste condiţii, normele de distanţare socială au fost respectate, fără problemă: au fost lăsate trei scaune goale între spectatori şi, în plus, scaunele din spatele fiecărui spectator au rămas neocupate.

Ceea ce se vede şi din imaginea de mai jos, furnizată de cei de la „Nemzeti Sport“:

Zalaegerszegi
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite