Ungurii numără zilele până la meciul cu România: câte bilete s-au vândut şi ce spune un fost jucător despre şansele lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maghiarii „fierb“ în aşteptarea duelului cu românii
Maghiarii „fierb“ în aşteptarea duelului cu românii

Budapesta va găzdui la 4 septembrie un meci crucial de calificare între Ungaria şi România, cele două echipe fiind despărţite de trei puncte în grupa H a preliminariilor Euro 2016.

Anghel Iordănescu a anunţat deja lista celor 17 stranieri convocaţi pentru confruntarea de vinerea viitoare (ora 21.45), iar cu acest prilej am scăpat şi de cel mai insipid jucător al naţionalei, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

După ce au obţinut o remiză, scor 1-1, la Bucureşti, maghiarii „fierb“ în aşteptarea duelului cu românii, mai ales că la ultimul meci direct, la Budapesta, s-a jucat cu porţile închise din cauza unei suspendări primite de federaţia maghiară. Acum însă, „Groupama Arena“ va fi arhiplin, în condiţiile în care toate cele 22.000 de bilete s-au vândut deja! Galeria românească va fi formată din 1.100 de persoane, acesta fiind totalul de bilete pe care FRF l-a primit din partea ungurilor, potrivit protocolului.

„România nu va pierde“

Născut la Baia Mare, Vasile Miriuţă, actualul antrenor al celor de la Târgu-Mureş, a bifat 9 selecţii şi un gol pentru Ungaria în calitate de jucător. El a analizat la Digi Sport partida de la Budapesta, programată pentru 4 septembrie.

„Din păcate, nu voi putea fi la meciul Ungaria - România, fiindcă e vineri şi voi avea antrenament cu băieţii. Dacă era sâmbătă, eram şi eu la Budapesta. Va fi o partidă echilibrată, grea pentru ambele echipe. Sunt sigur că va fi o atmosferă incendiară la Budapesta pe stadionul lui Ferencvaros, dar sunt sigur că echipa României va face un meci bun şi nu va pierde. Ţin cu aceste două echipe naţionale. Am crescut în România, dar preţ de 22 de ani am stat în Ungaria, familia mi-e acolo“, a spus Miriuţă.

Selecţionerul maghiar a anunţat deja lotul pentru partida cu România, după cum „Adevărul“ a scris aici. După şase jocuri în grupa H, România e lider cu 14 puncte, podiumul fiind completat de Irlanda de Nord (13 puncte) şi de Ungaria (11 puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite