Ungurii, scandalizaţi de decizia UEFA: Reacţia clubului Honved după ce Craiova s-a ales doar cu terenul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbitrul meciului Craiova - Honved a fost lovit de un obiect aruncat din tribune
Arbitrul meciului Craiova - Honved a fost lovit de un obiect aruncat din tribune

Honved a sperat că forul de la Nyon va exclude CS U Craiova de la competiţiile europene, după incidentele din meciul retur, de joia trecută.

CS U Craiova s-a ales cu o pedeapsă îngrozitoare din partea UEFA, însă adevărul e că oltenii puteau primi o lovitură şi mai dură prin excluderea din Europa.

La acest deznodământ a sperat clubul Honved, care a înaintat, în mod oficial, un memoriu la UEFA după incidentele de joia trecută, de la Craiova. Ungurii au dorit ca ei să joace cu AEK Atena, în turul III preliminar al Ligii Europa, însă dorinţa lor n-a fost îndeplinită. Craiova va găzdui partida cu grecii pe „Ion Oblemenco“, însă fără spectatori.

Această decizie a celor de la UEFA a fost primită cu dezamăgire de maghiari care, potrivit Digi Sport, au reacţionat printr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.

Ce scrie în comunicatul celor de la Honved?

UEFA a decis să protejeze Universitatea Craiova. În ciuda evenimentelor scandaloase de la Craiova, Federaţia Europeană a respins cererea noastră, ceea ce înseamnă că Honved, deşi neînvinsă, spune la revedere Europa League, în timp ce Universitatea Craiova o va găzdui joi pe AEK Atena.

Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA a analizat luni memoriul nostru şi a justificat refuzul prin faptul că nu au existat evenimente care au afectat rezultatul meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite