Unii îl susţin, alţii nu. Cine sare în apărarea lui Djokovici, cine se ţine departe de scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

Novak Djokovic va fi dat afară din Australia, după ce Curtea Fedearală a hotărât ca decizia iniţială de anulare a vizei să rămână în picioare.

Nick Kyrgios a postat pe Twitter, la scurt timp după ce a fost anunţată decizia în cazul lui Novak Djokovic, un emoticon, care semnifică surpriza faţă de decizia luată de Curtea Federală din Australia. ”Oameni precum Tsitsipas şi Nadal mă enervează. Evident că toată lumea are o părere acum. Şi e în regulă, până la un punct. Imaginaţi-vă doar ce simte Novak Djokovic. Şi el este om. Cu toţii îl tratăm ca pe Novak Djokovic, nu ca pe o fiinţă umană. Probabil vrea un pic de susţinere de la noi, ceilalţi jucători. Şi l-a primit de la mine. Voi purta pentru el un tricou cu sloganul "Let's go", la Melbourne”, a adăugat apoi într-un podcast, Nick Kyrgios.

În altă postare pe twitter, de data asta a unui prezentator din Anglia, Piers Morgan, Novak Djokovici este tăvălit: ”BREAKING: Novak Djokovic, care a încălcat regulile privind COVID-19, a minţit în formularul de imigrare şi este un simbol al anti-vaccinistilor. a pierdut apelul final privind deportarea şi va fi dat afară din Australia, fără posibilitatea de a participa la Australian Open. Foarte bine”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite