Unirea a ajuns la Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bruno Fernandes
Bruno Fernandes

Fotbaliştii Unirii Urziceni au plecat ieri la Liverpool, cu şase zile înaintea primei manşe a „şaisprezecimilor” Ligii Europa , care e programată la 18 februarie, de la ora 22.05 (în direct la PRO TV).

Metoda a fost preluată şi de echipa lui Mircea Lucescu. Şahtiorul joacă joi la Londra, cu Fulham, iar duminică jucătorii şi antrenorii ucrainenilor vor urmări în direct meciul adversarilor săi cu Notts County din FA Cup.

Revenind la Urziceni, jucătorii pregătiţi de Ronny Levy s-au sculat cu noaptea în cap pentru că ieri, la 7 dimineaţa, a decolat avionul spre Liverpool, cu escală la Amsterdam.

„Meciul acesta nu vine într-un moment ideal pentru noi. Venim după o pauză lungă, în timp ce Liverpool este în plin campionat. Pornim cu şansa a doua", a punctat fundaşul Bruno Fernandes (foto), în vreme ce antrenorul israelian Rony Levy şi-a exprimat speranţa că Unirea va înscrie în Anglia.

Fotbaliştii s-au cazat la hotelul Royal, situat într-o suburbie a oraşului şi vor face antrenamente pe o bază sportivă din apropiere. Ialomiţenii au deplasat 21 de jucători, pe lista depusă la UEFA fiind înscrişi fundaşul Daniel Munteanu şi mijlocaşul Laurenţiu Marinescu în locul jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite