Universitatea Craiova anunţă rezilierea contractului cu antrenorul Ouzounidis. Ce spune Sorin Cârţu şi ce mare nume e dorit pe banca tehnică a oltenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marinos Ouzounidis

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, vineri, că a reziliat contractul cu antrenorul Marinos Ouzounidis. Interimatul pe banca tehnică va fi asigurat de Dragoş Bon, alături de Octavian Bnega şi Ian Coll.

"Îi mulţumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reuşind să aducă în vitrina clubului Cupa şi Supercupa României şi îi dorim mult succes în continuare!", a anunţat clubul craiovean.

Dragoş Bon va asigura interimatul pe banca Ştiinţei, alături de Octavian Benga şi Ian Coll.

Într-o declaraţie pentru GSP.ro, preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a spus că decizia renunţării la colaborarea cu Ouzounidis a fost luată vineri, în câteva ore şi că era nevoie de o soluţie în urma rezultatelor negative ale clubului.

„Rezultatele negative cer soluţii. Au fost nemulţumiri de ambele părţi. Probabil nici Marinos nu a fost prea fericit după meciul din Albania, nici lui nu cred că i-a picat foarte bine. 

Ştiţi cum e, rezultatele ţin un antrenor. Dar nimeni nu s-a gândit că se ajunge aici. E o chestie de câteva ore, decizia a fost luată azi, după revenirea în România.  ... Momentan, nu putem să vorbim despre antrenorii de pe lista noastră, avem nevoie de timp, să digerăm ce s-a întâmplat”, a declarat Sorin Cârţu.

GSP mai scrie că printre antrenorii doriţi la Craiova se află Ladislau Boloni, care este liber de contract în prezent.

CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa albaneză FK Laci, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite