Unul dintre ucigaşii lui Marian Cozma a fost eliberat cu patru ani mai repede şi a dat petrecere. Petre Cozma: „Cred că el l-a omorât pe Marian“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raffael Sandor, Nemeth Gyozo şi Sztojka Ivan, principalii vinovaţi de uciderea lui Marian Cozma
Raffael Sandor, Nemeth Gyozo şi Sztojka Ivan, principalii vinovaţi de uciderea lui Marian Cozma

Sztojka Ivan, unul dintre cei condamnaţi pentru uciderea handbalistului român Marian Cozma, a fost eliberat după doar cinci ani de închisoare.

Stojka Ivan a fost eliberat pe 19 iulie din penitenciarul din Szombathely, cu patru ani mai devreme faţă de condamnarea primită. Stojka Ivan a primit această reducere de pedeapsă pentru bună purtare, scrie Libertatea.ro.

'Vă rog să nu menţionaţi numele meu, mă tem să nu am probleme. Sztojka a fost eliberat joia trecută, dar publicul larg nu a ştiut, totul a fost ţinut secret. Imediat după eliberare, familia a dat petrecere. Şi-a luat şi un BMW nou. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine”, a spus un martor, citat de borsonline.hu.

La auzul veştii că Sztojka Ivan a fost eliberat, Petre Cozma, tatăl lui Marian, a declarat: ”Mă simt rău. Am făcut încă un infarct, al patrulea. Duminică am fost de urgenţă la spital. Suferinţa e mare, nu e uşor să ştii că băiatul tău zace în mormânt. Nu doresc nimănui să fie în locul meu.

Nu ştiu nimic, sunt surprins de ce aflu! L-au eliberat şi pe ăsta, iar fiul meu putrezeşte în mormânt. El cred că era, de fapt, cel care l-a omorât pe Marian.

O să vorbesc cu avocatul meu să văd ce-i de făcut. Oricum am deschis proces şi la CEDO, merg până în pânzele albe cu ei”, a spus Cozma, pentru Libertatea.

Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercaţie cu o bandă de rromi.

În închisoare mai sunt Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, care au primit câte 18 ani de detenţie.

Au mai fost eliberaţi, în afara lui Stojka Ivan, alţi patru complici la uciderea lui Cozma: Pal Gabor (care primise o pedeapsă de cinci ani de închisoare),  Csaba Bihari (4 ani de închisoare), Gergely Péterné (3 ani de închisoare) şi Antalik László (2 ani şi 8 luni de închioare). 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite