Urmează prăbuşirea? Anghel Iordănescu a vorbit, în premieră, despre un viitor întunecat pentru Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Într-un moment în care toată lumea speculează în ceea ce priveşte decizia forului european în cazul formaţiei din Ghencea, „Generalul“ a vorbit la concret, iar declaraţiile sale sunt alarmante.

UEFA a anunţat, luni seară, că a deschis o anchetă în privinţa Stelei, iar roş-albaştrii vor afla până la 24 iunie, dacă vor putea participa în viitoarea ediţie a cupelor europene. 

Dacă Emeric Ienei a lăsat de înţeles că formaţia din Ghencea poate fi exclusă de forul european şi i-a îndemnat pe oficialii clubului să nu abandoneze echipa, Anghel Iordănescu a fost mai vehement.

Ce a spus?

„Era clar că Steaua nu va scăpa de judecata UEFA. N-avea cum să treacă neobservată pe plan intern şi extern. Cred că lucrurile sunt clare. E greu să comentez cuantumul pedepsei însă. Ar fi o grea lovitură pentru Steaua dacă ar fi pedepsită pe plan internaţional şi nu ar mai lua startul în Liga Campionilor. Ar fi o problemă uriaşă, mi-e greu să accept acest lucru. dar trebuie să se facă lumină“, şi-a început Iordănescu discursul la Dolce Sport.

„Generalul“ a indicat şi cel mai mare pericol, în cazul în care roş-albaştrii nu vor evolua în Europa: „Nu ştiu dacă Steaua va mai avea forţa financiară să continue la nivelul de până acum“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite