VIDEO Usain Bolt se transformă în circar. Ce cursă inedită i-a inventat principalul sponsor marelui atlet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jamaicanul Usain Bolt ia parte la o cursă demonstrativă împotriva unui mototaxi în Lima Peru foto EPA-EFE / Ernesto Arias

Fostul sprinter jamaican Usain Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 m şi 200 m şi câştigător a 8 medalii olimpice de aur, a participat la o cursă împotriva unui mototaxi.

Inedita întrecere a avut loc în Lima, capitala statului Peru, în cadrul unui turneu comercial pe care Bolt îl efectuează în America de Sud, alături de sponsorul său principal.

Cel mai titrat sprinter din istoria sportului nu a avut nicio emoţie în câştigarea cursei, mototaxi-urile, un mijloc de transport foarte popular în capitala peruană, fiind capabile să dezvolte o viteză maximă de 60 de kilometri pe oră.

Întrecerea s-a desfăşurat pe distanţa de 50 de metri, iar la finalul cursei Usain a declarat, în glumă, că, pentru ca întrecerea să fie cât de cât palpitantă, maşinuţa  ar fi trebuit să plece cu zece minute înainte de start.

Deţinătorul recordurilor mondiale actuale la cursa de 100 de metri (9,58 secunde) şi la cea de 200 de metri (19.19 secunde), Usain Bolt s-a retras din altletism în 2017 şi a încercat o carieră de fotbalist, idee la care a renunţat foarte repede.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite