Usain Bolt, coleg de echipă cu doi fotbalişti români?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sivasspor, grupare la care evoluează fundaşul Paul Papp şi mijlocaşui Gabriel Torje, i-a făcut o ofertă fostului atlet Usain Bolt pentru a se alătura clubului turc, în calitate de fotbalist profesionist, pentru partea a doua a sezonului, a anunşat postul TRT.

În cazul în care ar accepta, Bolt ar putea fi înregistrat după 5 ianuarie 2019, când se deschide perioada de transferuri.

Bolt şi conducătorii lui Sivasspor nu au comentat informaţiile prezentate de postul naţional turc de televiziune.

Echipe lui Torje şi Papp este pe locul 11, cu 14 puncte, după 12 etape.

De curând, fostul atlet Usain Bolt a declarat că are multe oferte şi nu renunţă la visul său de a deveni fotbalist profesionist şi nu ascultă ce spun "simpli jucători", care nu îi prevăd un viitor în acest sport.

Octuplul campion olimpic în probele de sprint se referea la afirmaţiile atacantului irlandez al formaţiei Perth Glory, Andy Keogh, care a spus că jamaicanul atinge mingea de fotbal ca o trambulină.

"Este ceea ce vreau, este visul meu. Nu este vorba de bani. E încă valabilă, primim oferte în continuare. Trebuie văzut care sunt serioase şi care nu. Sunt oferte de peste tot. Nu am vorbit cu agentul meu încă, dar primim oferte aproape de pretutindeni. Oamenii pot spune ce vor, sunt obişnuit. Sunt sigur că nu a fost (n.r - Keogh) la nivelul la care e acum atunci când a început. M-am întâlnit cu Patrick Vieira, am vorbit cu Paul Pogba şi cu Raheem Sterling şi ei sunt bucuroşi să mă vadă că încerc şi mă susţin. Nu-mi fac griji despre ceea ce spun simpli jucători despre mine", a declarat Bolt, pe Sky News.

Bolt a încercat să devină fotbalist profesionist în Germania, în Africa de Sud, în Norvegia şi în Australia. În această ultimă ţară, el a dat probe la echipa Central Coast Mariners, pentru care a jucat un meci amical, în care a marcat două goluri. Însă Bolt nu s-a înţeles că conducerea clubului în ceea ce priveşte semnarea unui contract de fotbalist profesionist, scrie News.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite