Valentin Mihăilă, eroul României la U21. Reacţii după victoria clară cu Finlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională U21 a României s-a impus în mod categoric în faţa Finlandei, în meciul disputat joi şi încheiat cu 4-1.

„Sunt foarte fericit pentru victorie. Vreau să o dedic lui Andrei Raţiu, care din păcate a avut un eveniment nefericit în familie şi mă bucur că a jucat cu ambiţie şi determinare. Sper să înscriu şi la echipa de club (n.r. CS Universitatea Craiova) la fel de multe goluri. 

Sperăm să câştigăm la fel, cu trei goluri diferenţă şi în meciul cu Irlanda de Nord. Defensiv şi ofensiv ne facem treaba cât mai bine”, a declarat Valentin Mihăilă, autorul tuturor celor patru goluri din meciul România - Finlanda U21. 

„Jucătorii au avut o reacţie matură pentru vârsta lor”

„Eram foarte fericit şi dacă se încheia 1-0 pentru noi. A avut de toate prima repriză, am reuşit până la urmă să marcăm gol şi goluri, ceea ce e un avantaj. Finlanda nu avea nimic de pierdut şi era firesc să rişte în echipa a doua, când ne-a pus probleme. E bine că, până la urmă, jucătorii au avut o reacţie matură pentru vârsta lor. La vârsta asta, primind un gol în minutul trei, te poate demoraliza. Ei au avut o altă atitudine, sunt jucători care, pe lângă valoarea lor, încearcă să-şi impună limitele. Au arătat în continuare calm şi maturitate de joc”, a completat selecţionerul Mirel Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite