Valeriu Bordeanu: „N-am întâlnit atac mai bun ca la Dinamo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul jucător al „câinilor” se prezintă drept un fotbalist profesionist. Apărătorul adus de la Urziceni a mai evoluat la Steaua, Rapid şi la Universitatea Craiova. Bordeanu este un jucător experimentat, de 33 de ani, care a câştigat campionatul cu Steaua şi cu Unirea Urziceni şi a evoluat cu ialomiţenii în grupele Ligii Campionilor.

„Adevărul": Te-ai acomodat la Dinamo?

Valeriu Bordeanu: Da, nici nu mi-a fost greu. Mă bucur că mi-am găsit rapid o echipă şi că m-am antrenat, în sfârşit. La Urziceni am jucat din trei în trei zile, şi mi-au lipsit antrenamentele.

Ai mai lucrat cu Ioan Andone, în carieră?

Nu, n-am avut ocazia. Am auzit că unii spun că ar fi un antrenor dur, dar corect. Nu-i nimic, doar am mai lucrat cu un tehnician sever, cu Dan Petrescu. Aşa se face performanţă.

Cu cine ai mai fost coechipier de la Dinamo?

Cu Ema Dolha, Moţi şi Dănciulescu. Oricum, cu ceilalţi băieţi mă ştiam de la meciurile din campionat.

Tu ai mai fost şi la rivalele Steaua şi Rapid. Poţi spune că eşti dinamovist de mic?

Nu, eu nu fac asta. Ar fi o ipocrizie. Sunt profesionist, îmi fac treaba unde sunt chemat. Pot să-i asigur pe suporterii dinamovişti de tot devotamentul meu.

Care este obiectivul tău?

Să mă integrez cât mai repede. Dinamo este una dintre favoritele la titlu, deşi mai are probleme în defensivă. În schimb, atacul e letal. Chiar mă uitam la antrenamente, ce concurenţă mare e în atac! N-am mai văzut atâta calitate în carieră.

S-ar putea să fii titular cu Braşovul...

Da, şi am mari emoţii. La fiecare meci am emoţii. Atunci când n-am avut, nu mi-a mers bine.

„Câinii roşii" rămân fără şefi

Odată încheiată perioada de transferuri, şefii din „Ştefan cel Mare" şi-au luat o perioadă de repaus. Dacă Borcea a făcut, în această vară, naveta pe ruta Miami-Bucureşti, preşedintele Nicolae Badea a rămas în Capitală, alături de Andone pentru a pune echipa la punct. Totuşi, şi Badea a plecat într-o vacanţă de zece zile, iar Borcea se va întoarce în SUA de săptămâna viitoare. Astfel, mâna forte de la club va rămâne doar antrenorul Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite