Varga are impresii de mare vedetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Varga este vedeta echipei din Regie
Dacian Varga este vedeta echipei din Regie

Fotbalistul de 27 de ani i-a înnebunit pe toţi de când a revenit la Sportul Studenţesc.

Dacian Varga a fost socotit ani la rând un fotbalist de viitor. Timpul a trecut însă şi fotbalistul a ajuns la 27 de ani fără a realiza ceva deosebit. De vină este şi faptul că, deşi a evoluat la Urziceni, Rapid şi Kuban Krasnodar, el a rămas tot în proprietatea lui Vasile Şiman, patronul Sportului visând în continuare să-l vândă pe o sumă cu şase zerouri.

A venit cu iubita în cantonament

Iarna aceasta, Varga a revenit la Sportul, ruşii de la Kuban renunţând la ideea de a-i prelungi împrumutul. Chiar dacă a stat tot timpul cu gândul la un eventual transfer, Dacian a mers cu echipa în Antalya, unde însă şi-a înnebunit colegii şi antrenorii.

Aproape că n-a existat antrenament în care Varga să nu-şi înjure colegii mai tineri, atunci când nu-i convenea cum primea mingea o degaja în tribună, iar la unul dintre amicale a refuzat să iasă de pe teren, comentând că el nu e jucător de o repriză.

Culmea tupeului s-a produs atunci când, după 17 zile de cantonament, fotbalistul şi-a adus iubita din România la hotelul în care era cazată echipa studenţilor, motivând că el nu mai poate să stea singur încă 8 zile, atât cât fusese prelungită perioada de pregătire din cauza vremii nefavorabile din România.

Şiman visează să-l vândă

La toate gesturile lui Varga, conducerea tehnică a Sportului n-a avut replică deoarece pe linie directă cu antrenorul Daniel Isăilă intra imediat patronul Şiman, care dispusese menţinerea fotbalistului în cantonament, pentru ca acesta să fie în formă fizică bună în speranţa că va fi vândut.

Şiman a negociat cu o echipă din Bulgaria şi cu alta din Rusia, dar lui Varga nu i-a convenit salariul şi a refuzat să se transfere. După câteva zile în care a lipsit de la antrenamentele Sportului, el a revenit în această săptămână, cu dispoziţie fermă din partea patronului a intra în calcule pentru prima echipă.

27 de meciuri a jucat Dacian Varga la echipa lui Dan Petrescu din Rusia, Kuban Krasnodar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite