Vedete din sport şi showbiz au dat pronosticuri pentru meciul Ungaria - România, de azi, ora 21.45

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Pistol va ţine pumnii ii României
Gina Pistol va ţine pumnii ii României

Ungaria - România, programat diseară de la ora 21.45, la Budapesta, poate fi un meci decisiv în privinţa calificării la Euro 2016.

Aşa cum este normal, românii ţin pumnii fotbaliştilor, iar din rândul fanilor de lux nu lipsesc personalităţi sportive ori din lumea artistică.

Ginei Pistol, actriţei Doiniţa Oancea, şi cunoscutei bloggeriţe Carmen Grebenisan le-ar fi plăcut ca partida să se joace la Bucureşti, ca să meargă pe stadion şi să-i susţină pe viu pe elevii lui Anghel Iordănescu. Frumoasele suportere sunt convinse că România va învinge cu cel puţin un gol diferenţă.
Preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia  este unul dintre cei care abia aşteaptă meciul Ungaria- România şi spune că îl va vedea împreună cu lotul naţional de Kempo. „Aş vrea ca naţionala noastră să câştige şi să reediteze performanţa jucătorului de Kempo, Cătălin Alecsuti, care pe 31 august, la Galaţi, într-un show spectaculos l-a învins pe ungurul Istvan Ruzsinski. Dacă meciul s-ar fi jucat la Bucureşti, aş fi mers cu lotul de Kempo la meci”, a spus acesta.

image

Cântăreaţa Sorana Darclee Mohamad, fostă componentă a trupei ASIA, susţine că este pasionată de fotbal, şi atunci când are ocazia merge cu gaşca la meci. Şi-ar dori să câştige România cu scorul de 3-1. „O să mergem în oraş cu prietenii să-l vedem şi ne vom strădui să fim îmbrăcaţi toţi în galben”, a dezvăluit ea. Dacă meciul s-ar fi desfăşurat pe stadionul “Arena Naţională”, Sorana ar fi mers cu siguranţă acolo.
Jurgen Schunn, proprietarul companiei româno-germane Auto Schunn, dealer Mercedes-Benz în Westendorf Germania, Arad, Deva, Sibiu, Craiova şi Suceava este un suporter al echipei naţionale, pe care o încurajează în drumul spre calificarea la Campionatul European din Franţa 2016. "Sper din toata inima ca echipa României să învingă Ungaria, şanse având din toate punctele de vedere date. „Ţinta şi voinţa de a învinge”, această deviză trebuie să fie în mintea fiecărui jucător român, iar urmarea corectă ar fi victoria în faţa echipei ungare.
Mihai Chiţu, Vocea României 2013, a recunoscut că nu este un microbist înrăit. Atunci când are însă ocazia, se uită împreună cu alţi prieteni la un meci de fotbal, însă nu e un domeniu unde ar putea să-şi dea cu părerea. Evident, el ar vrea să caştige selecţionata României, aşa cum probabil vor toţi românii, după cum a mărturisit el pentru publicaţia online www.iClara.ro
Cântăreaţa Irina Tănase îşi va invita apropiaţii la o  cafea şi multe floricele pentru a vedea partida. „Voi susţine echipa României şi cred că băieţii vor câştiga cu 2-1”, a pronosticat ea.

image

Actriţa Claudia Motea aşteaptă cu nerăbdare meciul, pentru că este un eveniment important pentru România. „Vom vedea meciul în salina Hipocrat unde facem repetiţiile pentru noua stagiune. Va fi un răsfăţ să-l văd împreună cu Eniko Georgescu, Rareş Stoica şi Camelia Varga. Îmi place adrenalina şi euforia pe care le simţi când te afli pe un stadion unde joacă echipa naţională, cu siguranţă mergeam să-l vedem live împreună cu ceilalţi actori, dacă el s-ar fi jucat la Bucureşti,” a declarat Claudia Motea.
Viorica Susanu: "Mi-aş dori să câştige echipa naţională şi aş fi foarte mândră să se întâmple asta”, a spus Viorica.

image

Mihai Chitu, câştigătorul concursului Vocea României, Sorana Darclee Mohamad, Adina Buzatu, actriţele Doiniţa Oancea, Claudia Motea, Eniko Georgescu, trupa Olly de Quartz, Alexandra Stănescu-Miss World România, sportivii Mihai Paul şi Monica Iagăr, pictorul Drago ş Bojin, Monica Giurea, Clara Ilie, Georgiana Marin (Rowe), Carmen Tenescu şi mulţii alţii au făcut super galerie echipei naţionale de fotbal a României. Cu câteva ore înaintea disputării meciului tricolorilor de la Budapesta din preliminariile Euro 2016, vedetele au fost prezente la inaugurarea oficială a Centrului de Estetică şi Remodelare Corporală Hipocrat din Pantelimon. Pentru că ziua de 4 septembrie va rămâne în amintire atât pentru deschiderea oficială a centrului de frumuseţe Hipocrat dar mai ales pentru meciul Ungaria - România, personalităţile publice au hotărât să facă o paralelă între aceste două evenimente importante. Astfel, ele au venit îmbrăcate în galben, în ţinute puse la dispoziţie de U S Polo Assn şi Cacharel şi le-au transmis jucătorilor lui Anghel Iordănescu mesaje de încurajare. Dar surpriza cea mai mare a fost pregătită de arhitectul-pictor Laurenţiu  Paicu, artistul pictând special pentru evenimentul Hipocrat un tablou în culorile naţionale ale României, la care a adăugat un fotbalist cu o cruciuliţă, dedicată special lui Anghel Iordănescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite