Venus Williams, can-can cu Sorana Cârstea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venus Williams a învins-o pe Sorana Cârstea, scor 6-4, 6-3, în turul doi al turneului de la Key Biscane. Venus a şocat asistenţa cu o rochiţă care aduce aminte de îmbrăcămintea dansatoarelor de la Moulin Rouge.

Sorana a dominat prima parte a meciului şi a condus cu 4-2 în setul 1. Apoi tânăra jucătoare din România a cedat şi a pierdut cu 6-4. Cârstea a oferit o replică solidă şi în partea a doua a jocului, atunci când a reuşit să împingă la „egalitate" fiecare dintre ultimele cinci game-uri ale setului. Din păcate Venus le-a câştigat pe ultimele trei, adjudecându-şi şi meciul.

Americanca a lăudat-o însă pe Cârstea într-un post de pe pagina personală de Twitter. "Am jucat bine în faţa unui adversar foarte valoros" a scris Williams, care a jucat pentru prima oară în această lună, după ce a cucerit două turnee în luna februarie, la Dubai şi la Acapulco.

Jucătoarea americană a „luat ochii" asistenţei cu o rochie roşie, cu dantelă neagră, asemănătoare cu cele ale dansatoarelor de la Moulin Rouge. "Este vorba despre o nouă atitudine, a fi sport-sexy şi vreau integrez această atitudine şi în jocul meu. Roşu nu este o culoare obişnuită pentru mine, este pentru prima oară când port roşu pe terenul de tenis", a declarat Venus despre echipamentul ei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite