Venus Williams, umilită la Australian Open: O jucătoare de 1,64 de metri a bătut-o ca pe o începătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Venus Williams riscă să iasă, în curând, din Top 100 mondial
Venus Williams riscă să iasă, în curând, din Top 100 mondial

Surorile Williams, Venus (40 de ani, 81 WTA) şi Serena (39 de ani, 11 WTA), au avansat împreună, în primul Grand Slam al anului, doar după turul I. În noaptea de marţi spre miercuri, prima a suferit un eşec dur, în timp ce Serena a făcut o demonstraţie de forţă.

Venus Williams a cam încheiat socotelile cu tenisul de nivel înalt, în 2017, atunci când a jucat finale la Australian Open şi la Wimbledon, plus o semifinală la US Open.

De atunci, în 12 participări în turneele majore, ea n-a depăşit niciodată turul III. De fapt, anul trecut, s-a oprit de fiecare dată în prima rundă la cele trei Grand Slam-uri care s-au organizat. Iar acum, la Melbourne, a avansat în turul II, dar aici a suferit un eşec categoric.

În confruntarea cu o altă veterană a circuitului feminin, italianca Sara Errani (33 de ani, 134 WTA), Venus a fost învinsă cu un incredibil 1-6, 0-6, după doar o oră. E pentru prima dată din 2015 încoace când Errani (1,64 de metri înălţime) atinge turul III la un turneu major, ultima dată reuşind acest lucru, tot la Melbourne. În următorul meci, Errani o va înfrunta pe Su-Wei Hsieh (35 de ani, 71 WTA), taiwaneza care a eliminat-o pe Bianca Andreescu.

Dacă Venus îşi face deja bagajele, în schimb, sora ei, Serena, a făcut un alt meci în care s-a impus, în minimum de seturi. Cea mai mică dintre surorile Williams a trecut de sârboaica Stojanovici (99 WTA), scor 6-3, 6-0. Stojanovici o eliminase pe Begu (74 WTA), în turul precedent.

Pentru Serena Williams urmează acum o partidă în turul III, cu Anastasia Potapova (101 WTA). 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite