Veste foarte proastă pentru Simona Halep. Nu s-a putut bucura deloc de revenirea uluitoare din meciul cu Keys

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a reuşit un meci extraordinar în faţa lui Madison Keys, pe care a spulberat-o după ce pierduse primul set.

Românca a întors partida într-un mod categoric, după 5-7 în setul I, surclasându-şi adversara cu 6-0, 6-1. În mod normal ea ar fi trebuit să joace în optimi cu spanioloaca Suarez Navarro, favorita numărul 13 a turneului, dar Simona a decis să se retragă din turneul de la Roma. 

Ea acuză dureri abdominale şi a considerat că e mai bine să se menajeze, ca să poată fi aptă la Roland Garros. Halep se confrunta cu aceste probleme încă de la turneul disputat la Madrid, unde a ajuns în finală, fiind învinsă de Maria Şarapova, dar a tras de ea pentru a juca şi la Roma. Ştiind că Victoria Azarenka, ocupanta locului 4 WTA, e accidentată,Simona a forţat un meci pentru a-i lua locul acesteia în ierarhia mondială. Românca a avut noroc şi că Petra Kvitova (locul 5 WTA) a pierdut la Roma şi nu-i mai putea ameninţa poziţia.

 Ajunsă pe locul 4 în lume, ierahie care va confirmată începând de luni, Halep a decis să abandoneze turneul de la Roma şi să îl atace în plenitudinea forţelor pe cel de la Roland garros, care va începe săptămâna viitoare."Voi reveni la Bucureşti începînd de mîine şi voi începe recuperarea. Sper ca tratamentul şi cele cîteva zile de odihnă să fie de folos şi să pot începe din nou să joc începînd de săptămîna viitoare.Îmi doresc să fiu bine pentru a fi pregătită de Roland Garros", a spus Simona Halep pentru site-ul oficial al competiţiei din capitala Italiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite