Veste mare pentru Ianis Hagi. Ce „cadou” a primit la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o perioadă în care multe nume cunoscute din fotbalul românesc au comentat acest aspectat, Ianis Hagi a primit vestea oficială despre ipostaza sa la echipa naţională.

Ianis Hagi este noul purtător al tricoului cu numărul 10 din echipa naţională a României, mijlocaşul călcând, astfel, pe urmele tatălui său. Anunţul a fost făcut, miercuri, de către Federaţia Română de Fotbal: „După 19 ani şi patru luni, din nou pe un tricou al echipei naţionale, deasupra numărului 10, scrie HAGI. Asta pentru că Ianis va purta acest număr, în premieră la prima reprezentativă, pentru partidele cu Insulele Feroe şi Norvegia. Ultimul meci pentru tatăl sau cu acest număr pentru România a fost împotriva Italiei, la EURO, în iunie 2000”, notează FRF.

„Sunt bucuros şi mândru, dar mai presus de toate, simt o responsabilitate în plus. În fiecare zi, îmi propun să muncesc şi mai mult, pentru a-i bucura pe suporteri. Împreună cu colegii mei, avem datoria să îi facem fericiţi pe români!”, a fost replica lui Ianis Hagi.
România va întâlni reprezentativele din Insulele Feroe şi Norvegia, în preliminariile Campionatului European din 2020.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite