Veşti bune pentru Bianca Andreescu, după un început de an dificil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un început de an mai puţin fericit, Bianca Andreescu are şi veşti bune, urmând să revină în turneele oficiale.

Problemele şi accidentările par să se fi încheiat pentru Bianca Andreescu (4 WTA), jucătoarea de origini româneşti reluându-şi antrenamentele. Mai mult, se preconizează ca revenirea oficială să aibă loc la Indian Wells, turneu disputat în perioada 4-17 martie.

„Este o recuperare de durată, dar totul merge bine, în special în ultima perioadă. Am avut câteva momente cu adevărat bine şi lucrurile sunt pe drumul cel bun. Au mai rămas mai puţin de două săptămâni până la turneu şi sperăm că va fi gata. Oricum, va concura din nou când va fi sută la sută pregătită. Sperăm să fie gata de Indian Wells, dar mai avem nevoie de câteva zile pentru a fi sută la sută siguri”, a declarat antrenorul Biancăi Andreescu, Sylvain Bruneau, citat de Tennis365.

Reamintim că Bianca Andreescu a stat departe de terenul de tenis, încă din luna noiembrie, când s-a accidentat la Turneul Campioanelor. Dacă va reuşi să revină la Indian Wells, va avea de apărat 1.000 de puncte la ediţia din acest an, sezonul trecut fiind cea care a cucerit trofeul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite