Victor Hănescu, încurajat de micuţii participanţi la turneul de tenis care-i poartă numele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juniorii sportului alb au avut partea de o mega surpriză din partea organizatorului turneului “Trofeul Victor Hănescu”.

Comunicat de presă

S-a încheiat cea de-a opta ediţie a turneului “Trofeul Victor Hănescu”, organizat la baza sportivă “Tenis Club Curtea de Argeş”. Turneul face parte din Circuitul intern al FR Tenis  pentru categoriile de vârstă 10-12-16 ani, băieţi şi fete, dublu şi simplu.

Pentru categoria de vârstă 16 băieţi, fete, finaliştii competiţiei au fost Medesan Sergiu-Break şi Bugan Mihai respectiv Vieru Alexandra şi Stoica Mihaela. La categoria de 12 ani, finaliştii la băieţi şi fete au fost Breazu Vlad şi Palcău Matei respectiv Costache Silvia şi Moglan Maria. La cea mai mică categorie de vârstă, 10 ani, finaliştii la băieţi şi fete sunt Udrescu Andrei şi Ştirbu Teodor respectiv Ionescu Iulia şi Spătaru Briana. Toţi participanţii competiţiei au primit premii de participare constând în produse marca Dr.Oetker. Sportivii care au urcat pe podiumul competiţiei au primit din partea sponsorului oficial, Dr.Oetker România,  pachete promoţionale cu produsele companiei germane.Partidele de tenis s-au desfăşurat pe cele patru terenuri de zgură şi un teren de antrenament al bazei sportive “Tenis Club Curtea de Argeş”, remodernizată recent şi dotată tehnic la cele mai înalte standarde.

   Deşi Victor Hănescu şi-ar dorit extrem de mult să fie prezent la festivitatea de premiere a turneului, acesta nu a putut ajunge fiind prezent în această perioadă la un turneu ATP în Olanda. De la mii de kilometri distanţă, sportivul a ţinut să le transmita video un mesaj participanţilor la competiţia de la Curtea de Argeş.

“Îmi pare rău că nu sunt prezent alături de voi în această zi importantă. Sunt fericit să văd că aţi participat în număr atât de mare la competiţia ce îmi poartă numele. Pentru mine toţi sunteţi nişte câştigători. Vă felicit pe toţi si vă doresc să munciţi cu încredere şi pasiune pentru că numai aşa veţi ajunge să vă luptaţi în elita ATP “, le-a transmis Victor.Micuţii au fost extrem de emoţionaţi de mesajul pe care l-au primit de la idolul lor. Imediat s-au mobilizat şi i-au întors supriza lui Victor urându-i într-un fel special succes la viitoarele competiţii. Cei mici au scris pe foi “Succes Victor!“ şi au strigat în cor un mesaj de încurajare pentru sportivul nostru.

Partenerul oficial al turneului "Trofeului Victor Hănescu" este Dr.Oetker România.  Ediţia 2014 se bucură de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Judeţean Argeş, Consiliul Local Curtea de Argeş, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociaţia Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeş Expres si Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite