Victor Hănescu îşi lansează propria Academie de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Hănescu
Victor Hănescu

Academia “Victor Hănescu” va fi lansată la începutul lunii ianuarie 2017, conform anunţului făcut de fostul număr 26 ATP.

“Moş Crăciun vine cu un dar special pentru iubitorii tenisului, e vorba de Academia ce îmi poartă numele (www.academiavictorhanescu.ro). E singura Academie din ţară care oferă absolut toate condiţiile, punând la dispoziţie atât terenuri de joc, cât şi cazare, masă, acces la sală, la recuperare şi posibilitate de locuri de învăţământ, la baza Pescariu Sports@Spa . Aici îi vom forma pe copii drumul către pentru performanţă, dar vom pune accent în mod deosebit să-i formăm pentru viaţă. Succesul înregistrat în tabere de mental coaching Train Like a Pro ne oferă garanţia reuşitei Academiei”, a declarat Victor Hănescu.

În cadrul Academiei “Victor Hănescu” vor funcţiona 7 terenuri de joc acoperite pe timpul iernii (atât pe zgură, cât şi pe hard), iar vara vor fi disponibile 8 terenuri. Cei înscrişi vor avea cazarea şi masa asigurate în cadrul Academiei, acces la sala de fitness, spa, masaj, la piscină. De asemenea, pe lângă şedinţele de mental coaching făcute cu experţi din ţară şi din străinătate, vor fi programe personalizate de nutriţie şi centru de testări fiziologice. Nici părinţii sportivilor nu vor fi neglijaţi, lor urmând să le oferim programe speciale de parenting.

hane
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite