Victorie „chinuită” pentru FC Viitorul cu Poli Iaşi, după un arsenal de cartonaşe galbene. Hagi, eliminat de pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Viitorul, ocupanta locului secund în Liga I FOTO Arhivă personală/Facebook
FC Viitorul, ocupanta locului secund în Liga I FOTO Arhivă personală/Facebook

FC Viitorul a câştigat, până la urmă, partida cu Politehnica Iaşi, disputată pe teren propriu, luni şi încheiată cu 2-1.

Reuşitele meciului au purtat semnătura lui Adrian Bălan, care a transformat un penalti înainte de pauză pentru ieşeni, în minutul 39, în vreme ce pentru echipa lui Gheorghe Hagi au înscris, Vlad Achim, care a egalat tot dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 80 şi Rivaldinho (90+1').

La debutul celei de-a doua reprize, FC Viitorul a rămas în 10 oameni pe teren, după ce Bradley de Nooijer a fost eliminat, în urma cumulului de cartonaşe galbene (54'). De altfel, partida a avut nu mai puţin de 11 cartonaşe galbene. Şi Gheorghe Hagi a fost trimis în tribună, pe final de meci (84'), de către centralul partidei.

În urma acestui duel, FC Viitorul urcă pe locul secund din clasamentul Ligii I, la egalitate cu liderul CFR Cluj, având un bilanţ de şase victorii, trei egaluri şi o înfrângere. Similar, Poli Iaşi se află pe a cincea poziţie, cu patru meciuri câştigate, patru egaluri şi două înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite