Victorie importantă pentru Manchester United cu City. „Diavolii roşii” reintră în lupta pentru un loc de Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manchester United, câştigătoarea derbiului cu City FOTO Arhivă personală/Facebook
Manchester United, câştigătoarea derbiului cu City FOTO Arhivă personală/Facebook

Manchester United a adus victoria, în faţa propriilor suporteri, în meciul cu rivala City. Prin câştigarea acestei partide, „diavolii roşii” revin în lupta pentru un loc de Champions League.

Anthony Martial a fost cel care a deschis scorul pentru Manchester United, după o lovitură liberă executată de Bruno Fernandes (30'), în vreme ce Scott McTominay „a închis meciul” în ultimele clipe, şutând de la 40 de metri, cu poarta goală (90+6'). Practic, campioana Premier League a pirdut ambele derbiuri cu „diavolii roşii”, din acest sezon. 

Manchester United ocupă locul cinci în primul eşalon englez, având un bilanţ de 12 victorii, nouă remize şi opt înfrângeri şi fiind pe ultima poziţie de cupe europene. De cealaltă parte, Manchester City se află pe locul secund, la mult prea multe puncte faţă de Liverpool pentru a mai putea spera la titlu, respectiv 15, după 18 meciuri câştigate, trei egaluri şi şapte partide pierdute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite