VIDEO A ajuns de râsul Europei: Karius a mai comis o gafă de proporţii şi i-a îngropat şi pe cei de la Beşiktaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, atunci când a luat două goluri stupide în partida Liverpool – Real Madrid, cariera neamţului Lloris Karius pare că a luat-o la vale.

Lloris Karius pare marcat, în continuare, de greşelile care l-au adus în atenţia lumii fotbalului în luna mai. Atunci, neamţul de 25 de ani a avut o mare vină pentru pierderea finalei Ligii Campionilor de către Liverpool, după 1-3 cu Real Madrid.

Chiar dacă, ulterior, suporterii „cormoranilor“ l-au iertat pe Karius, acesta a considerat că e mai bine să-şi continue cariera la altă echipă, aşa că a ajuns la Beşiktaş, unde a bifat deja patru meciuri în campionat,fiind titular şi în primele două etape din grupele Ligii Europa.

Din păcate pentru el, partida de joi seara, în deplasare, cu suedezii de la Malmo l-a readus în prim-plan din motive nedorite. În minutul 53, gazdele au deschis scorul după o centrare deviată care l-a păcălit pe Karius şi a intrat în poartă. UEFA a notat golul drept un autogol în contul lui Erkin, însă toată lumea a început să vorbească, din nou, despre o gafă a lui Karius.

Iar seara mizerabilă a turcilor s-a întregit, Beşiktaş primind şi golul doi din penalty, fiind învinsă cu 0-2.

VEZI GAFA LUI KARIUS ÎN MECIUL CU MALMO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite