VIDEO Barca - Chelsea în semifinale! Ultima dată englezilor li s-au refuzat CINCI PENALTY-URI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovrebo - Ballack
Ovrebo - Ballack

Catalanii şi londonezii se reîntâlnesc în penultimul act al Ligii. La returul confruntării din 2009, Ballack l-a alergat pe arbitrul Ovrebo, iar Drogba a strigat la final: „It's a fucking disgrace!". Vezi imagini incredibile de atunci.

Paradoxal, cel mai memorabil meci al sezonului 2008-2009 al Ligii Campionilor n-a fost finala Barcelona - Manchester United, câştigată cu 2-0 de catalani, ci returul semifinalei dintre Chelsea şi Barcelona.

Cum turul de pe „Camp Nou" se încheiase cu o remiză albă, totul urma să se decidă în returul de pe „Stamford Bridge". Aici s-a jucat un meci dramatic, stricat de o serie de greşeli incredibile ale centralului Ovrebo.

Au coşmaruri  şi acum

Chelsea a deschis scorul repede, încă din minutul 9, prin Essien şi părea cu un pas în finală. Gazdele s-au convins că vor ajunge în ultimul act al Ligii, atunci când spaniolii au rămas în zece oameni, după eliminarea lui Abidal în minutul 65.

A fost prima şi singura decizie a norvegianului Ovrebo care i-a bucurat pe cei de la Chelsea.

În rest, arbitrul le-a refuzat gazdelor cinci lovituri de la 11 metri, ultima chiar în minutul 90+6, la trei minute după ce Iniesta adusese egalarea!

Modul în care au fost dezavantajaţi de Ovrebo le provoacă şi acum coşmaruri celor care în 2009 erau la Chelsea.

CLICK PENTRU A VEDEA CELE CINCI PENALTY-URI REFUZATE ENGLEZILOR.

CLICK PENTRU A VEDEA „MESAJUL“ LUI DROGBA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite