VIDEO Barcelona, irezistibilă, Messi, un geniu: S-a ales praful de Chelsea! Avem echipele din sferturile Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premier League e cel mai scump şi cel mai mediatizat campionat din lume, însă Spania continuă să dea ora exactă în fotbalul european. După Tottenham şi Manchester United, încă o formaţie britanică a fost eliminată din Liga Campionilor.

Returul dintre Barcelona şi Chelsea a pornit de la scorul de 1-1, însă, ceea ce s-a întâmplat pe „Nou Camp“ a arătat că, în acest moment, cele două formaţii sunt la ani-lumină distanţă una de alta.

Trupa pregătită de Antonio Conte s-a prăbuşit, practic, la primul atac al catalanilor, în minutul 3! Acţiune declanşată de Messi, care a făcut schimb de pase pe traseu cu Dembele, Marcos Alonso, involuntar, şi cu Suarez, înainte de a-l învinge pe Courtios cu un şut printre picioare, portarul belgian având o mare vină la golul încasat. Chelsea s-a predat, din nou, peste 17 minute. A doua ocazie, a adus al doilea gol pentru Barcelona. Din nou, Messi şi-a arătat geniul! I-a „furat“ mingea lui Fabregas, a pornit într-o cursă electrizantă de la centrul terenului, apoi l-a găsit pe Dembele cu o pasă excelentă. Iar şutul acestuia din interiorul careului a „rupt“ plasa pentru 2-0.

Cu 2-0 pe tabelă, Barcelona a început să facă şi mai mult spectacol! Iniesta l-a găsit pe Suarez în careu cu o pasă fantastică, dar şutul uruguayanului a fost parat de Courtois (28). Abia după jumătate de ora, Chelsea a dat şi ea primele semne de viaţă. Alonso şi Kante l-au dus pe Conte în pragul disperării cu două ratări în decurs de câteva secunde (36), iar repriza s-a încheiat cu bara lui Chelsea, după o lovitură liberă executată foarte bine de Marcos Alonso, în condiţiile în care Ter Stegen era bătut.

Năucită şi fără vlagă în prima parte, Chelsea a arătat un pic mai bine la reluare, dar degeaba! Oaspeţii au fost îngenuncheaţi, după 63 de minute, din nou de geniul lui Messi. Argentinianul a primit mingea de la Suarez, a intrat în careu şi pentru a doua oară l-a învins pe Courtios cu un şut splendid printre picioare.

Până la final, Chelsea a încercat să nu se facă şi mai mult de râs, iar Barcelona, mulţumită cu scorul de pe tabelă, a redus din turaţia motoarelor. S-a terminat 3-0, iar Barcelona merge în sferturi, alături de alte două formaţii spaniole, Real Madrid şi Sevilla.

VEZI GOLURILE MECIULUI BARCELONA - CHELSEA

Liga Campionilor, optimi, retur


PSG - Real Madrid 1-2 (1-3 în tur)


Liverpool - FC Porto 0-0 (5-0)

Tottenham - Juventus 1-2 (2-2)

Man. City - FC Basel 1-2 (4-0)

AS Roma - Şahtior Doneţk 1-0 (1-2)

Man. United - Sevilla 1-2 (0-0)

Beşiktaş - Bayern Munchen 1-3 (0-5)

Barcelona - Chelsea 3-0 (1-1)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite