VIDEO: Blonda cu care s-a îmbrăţişat Mike Tindall este o prietenă a lui şi a Zarei Phillips

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mike Tindall * Foto: Reuters
Mike Tindall * Foto: Reuters

Tabloidul britanic "The Sun" a făcut valuri săptămâna trecută când a anunţat că rugbystul englez Mike Tindall s-a îmbrăţişat şi sărutat cu o blondă într-un bar din Queenstown. Purtătorul de cuvânt al Zarei Phillips, soţia sportivului, a anunţat că aceasta este o prietenă de familie...

Aflată în Noua Zeelandă, unde participă la Cupa Mondială de rugby - este favorita numărul 4 la titlu -, echipa Angliei are pe urmele ei toată presa din Insulă. Care presă e cunoscută pentru ştirile sale tari. Una dintre ele a apărut în "The Sun", joia trecută. Tabloidul anunţa că Mike Tindall a îmbrăţişat şi sărutat o blondă, după care şi-a sprijinit capul de... sânii acesteia într-un bar din Queenstown, cunoscuta staţiune unde au locuit şi rugbyştii români în urmă cu o săptămână.

N-ar fi fost nicio problemă - jucătorii englezi sărbătoreau victoria cu Argentina (13-9) - doar că Tindall este căsătorit. Şi nu numai că e căsătorit, dar soţia lui, Zara Phillips, e fiica Prinţesei Anne de Scoţia şi nepoata Reginei Elizabeta a II-a... Federaţia Engleză de Rugby (Rugby Football Union) l-a apărat pe jucător, acesta fiind şi căpitanul "trandafirilor". Acelaşi lucru l-a făcut şi managerul Martin Johnson.

Cum pe net a apărut şi un filmuleţ, "soţia înşelată" s-a hotărât să reacţioneze. În urmă cu puţin timp, purtătorul ei de cuvânt a declarat în "Daily Telegraph" că "fata din video este o veche prietenă a lui Mike, dar şi a Zarei, iar jucătorul o cunoaşte din facultate. Ea este englezoaică, dar trăieşte în Australia, iar acum este în vacanţă în Noua Zeelandă. Zara este foarte relaxată în legătură cu toată această poveste care a fost prezentată complet greşit".

Mike Tindall şi Zara Phillips s-au căsătorit în august trecut, în Scoţia, nunta lor fiind mai discretă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite