VIDEO Bulgarii sunt distruşi: Legendarul Hristo Stoicikov a izbucnit în plâns din cauza huliganilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele zile, Bulgaria a ajuns să fie arătată cu degetul în presa internaţională din cauza manifestărilor oribile ale unor golani.

Huliganii bulgari şi-au făcut de cap, la Sofia, în partida în care naţionala lor a fost zdrobită cu 6-0 de Anglia în preliminariile Euro 2020.

Incidentele provocate de aceşti descreieraţi au fost atât de grave, încât arbitrul croat a întrerupt de două ori partida. Ţinta atacurilor venite dinspre tribune au fost, în primul rând, fotbaliştii de culoare din naţionala Angliei. Cu siguranţă, Bulgaria va primi o serie de sancţiuni aspre din partea UEFA, iar organizaţia Kick it Out, care se luptă împotriva rasismului, a solicitat inclusiv depunctări şi excluderi din competiţii în astfel de cazuri.

Scandalul e atât de mare, încât primul-ministru al Bulgariei a solicitat demisia preşedintelui federaţiei şi a ameninţat că guvernul va „tăia“ orice fel de finanţare pentru sportul-rege! 

Cel mai delicat moment a fost trăit însă de Hristo Stoicikov. Fostul mare fotbalist bulgar a fost nevoit să vorbească despre cele întâmplate la Sofia într-o emisiune din Spania, ţară în care a jucat mulţi ani. Stoicikov a fost atât de ruşinat de manifestările huliganilor, încât, după ce i-a condamnat, pur şi simplu, a izbucnit în plâns şi a trebuit să se oprească din vorbit!

Ce a spus Hristo Stoicikov?

*Soluţia ar fi să nu-i mai lase pe stadion sau chiar mai rău. Ca în Anglia, pentru ani mulţi. Cinci ani să nu mai intre pe stadioane, nici la naţională, nici la echipele de club! Oamenii nu merită să sufere. Credeţi că mă simt bine?

VEZI MOMENTUL ÎN CARE STOICIKOV A IZBUCNIT ÎN PLÂNS

Vezi această postare pe Instagram ¡Conmovido hasta las lágrimas! 😔 . @hristo8oficial mostró así su frustración tras los lamentables incidentes de racismo en su natal Bulgaria durante el partido ante Inglaterra. 😠 . ¡Con todo razón! 🙏 O postare distribuită de TUDN USA (@tudnusa) pe Oct 15, 2019 la 1:56 PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite