VIDEO Buzărnescu, la pământ: Şi-a lăsat antrenoarea fără replică! Dialogul s-a putut auzi şi la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu - Fed Cup / FOTO AFP / 10 feb 2019

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) e într-o cădere liberă şi, având în vedere că n-a mai bătut pe nimeni din luna august, şi-a zdruncinat serios şi încrederea.

Mihaela Buzărnescu a avut cea mai frumoasă poveste din tenisul românesc în 2018, însă, din păcate, acum e într-o cădere liberă.

Ea a pierdut, astăzi, în turul I, la Doha, cu Jelena Ostapenko (22 WTA), iar meciul a furnizat şi un episod trist care a arătat suferinţa prin care trece „Miki“. La o repriză de on-court coaching, antrenoarea  Justyna Jegiolka o încuraja pe sportiva de 30 de ani când, brusc, Buzărnescu a izbucnit, cerând ca Jegiolka să-i dea şi nişte sfaturi tactice, în loc să o încurajeze. 

Când antrenoarea a început să vorbească despre modul în care „Miki“ ar trebui să servească, Buzărnescu a izbucnit din nou.

„M-am săturat ca toată lumea să-şi dea cu părerea despre tenis. Cum să servesc, unde să servesc şi toate cele. Mă scoate din minţi! Ar trebui să se ducă să joace tenis! M-am săturat! M-am săturat!“, a spus Buzărnescu, lăsându-şi antrenoarea fără replică.

VEZI IZBUCNIREA NERVOASĂ PE CARE A AVUT-O BUZĂRNESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite