VIDEO Cahill a răspuns ingenios provocării lansate de Andy Murray: „Am repetat de 23 de ori!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill
Darren Cahill

Provocările pasate între sportivi şi staruri fac deliciul internetului în timpul izolării impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Iar Darren Cahill a venit cu cireaşa de pe tort, răspunzând unei astfel de provocări lansate de britanicul Andy Murray.

Dublu câştigător la Wimbledon, Andy Murray a provocat pe toată lumea să îşi arate îndemânarea la voleu, cu o serie de 100 de încercări fără să scape mingea pe pământ. Britanicul s-a jucat împreună cu soţia sa, Kim. Provocarea s-a viralizat, iar oamenii au găsit soluţii diferite pentru a se distra: Serena Williams a avut ca partener peretele casei, iar Roger Federer a apelat la un zid de afară după ce s-a scuzat că soţia sa, Mirka, este prea timidă pentru a-l asista într-un clip filmat.

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a covocat întreaga familie în curtea reşedinţei sale pentru provocarea celor 100 de voleuri. Astfel, Cahill şi ai săi au rezolvat în patru provocarea, iar la final, australianul a glumit pe reţelele de socializare: „Am repetat de 23 de ori, au zburat acuzele şi am râs mult, dar am dus provocarea la bun sfârşit, Andy Murray! Aşa arată provocarea cu 100 de voleuri pentru familia Cahill“.

        View this post on Instagram                       A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on Apr 22, 2020 at 3:34am PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite