VIDEO Caz de infidelitate descoperit pe stadion: "Prinşi în fapt!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au dat de probleme după ce s-au sărutat în tribune la un meci de fotbal din Ecuador.
Au dat de probleme după ce s-au sărutat în tribune la un meci de fotbal din Ecuador.

Un meci de fotbal din Ecuador a devenit celebru în toată lumea, după ceea ce presa mondială a catalogat drept un caz de infidelitate descoperit pe stadion. Doi spectatori au fost surprinşi săruntându-se în tribune, însă reacţia neobişnuită a celor doi protagonişti, în momentul în care au realizat că sunt filmaţi, iar sărutul lor este proiectat pe ecran, a declanşat nebunia.

Bărbatul s-a tras repede în lături, lăsând să se înţeleagă că nu ar fi dorit să fie văzut în compania domnişoarei, la fel de stingherită de moment. A ieşit la iveală, că, potrivit profilului de pe reţelele de socializare, bărbatul s-ar afla înrt-o relaţie cu o altă femeie. Astfel, „AS“ a titrat: „prinşi în fapt“.

Cei doi spectatori au dat de bucluc în timpul meciului dintre Barcelona Sporting Club şi Delfin, încheiat cu victoria echipei din urmă, cu 1-0. Totul din cauza unei invenţii extrem de populare în industria sportului din Statele Unite, numite „Kiss-Cam“ („n. r. - „Camera sărutului“).

Oameni din toate colţurile lumii s-au întrecut în glume în cazul celor doi, pe reţelele de socializare.

Deconspiraţi de o invenţie din 1980 a baseball-ului american

În ziua de astăzi, spectatorii sunt încurajaţi să participe la show-ul sportiv, sărutându-se sau dansând. Tradiţia a pornit din Statele Unite.

„Deadspin“ a publicat în urmă cu câţiva ani o istorie a „Kiss-Cam“-ului, după un scandal monstru izbucnit în timpul unui meci de baseball din campionatul american, în urma căruia unui cuplu surprins giugiulindu-se de zor a fost escortat în afara arenei.

„Kiss-Cam“ este deja parte integrantă a spectacolului transmisiunilor în direct de la marile competiţii sportive, avându-şi originile într-un proiect nemaivăzut al unui club de baseball. Ideea de a condimenta experienţa vizionării unui meci s-ar fi născut, potrivit sursei citate, în anii '70, în Los Angeles. Inspirându-se din ecranele gigant, dar alb-negru folosite pe stadioane de alte echipe, clubul Dodgers a plătit 3,5 milioane de dolari pentru un sistem cu camere mobile speciale, orientate către spectatorii din tribune, care furnizau imagini spre un centru de montaj impresionant, pentru a fi proiectate pe cel mai mare ecran color văzut vreodată. Sistemul a fost lansat la „All Star-Game“-ul de baseball de pe Dodger Stadium, în 1980.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite