VIDEO Cea mai mare ratare din 2018: Un meci din Liga Campionilor a oferit o fază de necrezut. Comentatorul arab a „turbat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mehdi Taremi
Mehdi Taremi

Poţi să fii fotbalist profesionist, jucător de echipa naţională şi să ratezi cu toată poarta goală în faţă, după ce i-ai driblat şi pe portar, dar şi pe fundaş. E exact ceea ce s-a întâmplat, marţi, iar faza a contat enorm în economia jocului.

Liga Campionilor Asiei e la o distanţă mare, din punct de vedere calitativ, de varianta europeană a competiţiei. Chiar şi aşa însă, sunt mari fotbalişti precum Xavi (Al-Sadd) şi Sneijder (Al-Gharafa) care evoluează la ediţia din acest an.

Iar pe lângă unor vedete de talie mondială, există şi mulţi jucători asiatici care, înainte de a face pasul spre fotbalul european, impresionează în Liga Campionilor Asiei. Unul dintre ei, cu o cotă destul de bună în acest moment, e iranianul Mehdi Taremi (Al-Gharafa), cel care are deja patru reuşite în această competiţie în cele patru partide disputate în 2018. Un foarte bun marcator, atât pentru club, cât şi pentru naţională, Taremi a avut, totuşi, în etapa de marţi, o ratare colosală.

Iată ce s-a întâmplat după ce i-a driblat pe portar şi pe fundaş:

Ratarea sa s-a dovedit a fi decisivă, fiindcă Al-Gharafa (Qatar) a remizat cu Al-Ahli (Arabia Saudită), scor 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite